Specialist sinds 2008

 

PRNTD

Al meer dan 15 jaar hebben we de mooiste winddoeken en andere signproducties gemaakt voor onze klanten onder de vlag van Ton de Rooij Tennis. Om ons meer te kunnen focussen op onze ambities, zijn we in 2023 verder gegaan met een nieuwe naam: PRNTD. En natuurlijk een nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe website, nieuwe e-mailadressen. En dus een nieuwe naam. 

Maar niet alles verandert. We zijn nog steeds wie we zijn. We leveren nog dezelfde kwaliteit en service als je van ons gewend bent. Zelfs de contactpersonen blijven hetzelfde.

 

Productie

Het bedrukken van winddoeken en het vervaardigen van andere grafische producties wordt in eigen huis uitgevoerd als onderdeel van ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel, maar ook geheel naar jouw wensen leveren. 

PRNTD heeft Europa’s grootste productiefaciliteit op het gebied van bedrukte windschermdoeken. De kwaliteit voldoet door speciaal voor ons ontworpen printers, winddoeken, kleuren en inkten aan de hoogste standaarden. De productie vindt plaats in Nederland. Doordat de winddoeken uit eigen voorraad worden geleverd, kunnen wij een levering binnen 3 weken garanderen.